keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Uutisia Viking Line:n karilleajosta

Vuonna lautta on suljettu sähköä, moottorit ovat epäkunnossa. He olivat mukana vain 3 minuuttia, mutta se oli liian myöhäistä. Apumoottoreita työskennellyt öljyä. Polttoöljy oli lämmin, koska ajo pumput eivät virtaa. Kun moottorit ovat jyrkästi alas ja sen jälkeen lyhyen drift lautta pohjia.
 
Danil ja Anton
 
 
Lauantai oli Viking Linen risteilyalus ajoi karille Ahvenanmaan Amorella . Kerrottiin vuoto aluksella, muttaViking Line vahvisti, että alus ei vuoda, ja matkustajat olivat kunnossa, mutta he tulivat takaisin Suomessa tai Ruotsissa ennen saapumista Marienhamn viettääyön. Lauantaina, Viking Line, joka sijaitsee tiellä Amorella Ahvenanmaan Marienhamn ja puoli, jossa matkustajat majoitetaan yöksi. 

 

Aiemmin yhtiö vahvisti, että alus ei vuoda, mutta´vuoto on osastot, jotka usein on vettä. Sukeltajat tarkastivat aluksen .

Viking ilmoitti, että matkustajille ilmoitettiin tilanteesta 20 minuutin välein ja saivat ilmaista ruokaa ja juomaa. Alkoholi ei ole palvelleet.
 
KristinaViking Line on kehottanut Ruotsin oli ongelma. Aluksen generaattori pysäytetään. tapaus kukaan matkustajista ei loukkaantunut. Kun pumput eivät enää saaneet virtaa, pääkoneet sammuivat. Laivassa oli 2000 ihmiset.
Ceithry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti