torstai 23. tammikuuta 2014

Julistepaja Toimintakeskus Hapessa

Eilen me olimme Toimintakeskus Happi. Koulusta me ajamme junalla Helsingissä, siten menimme metrolla Sörnäisiin metro. Metrossa meillä oli kokous opettaja kansa. Sitten käymme Toimintakeskus Happissa. Sisällä me pelimme pöytä jalkapalloa .Pelin jälkeen me käymme tehdä mainos. Ensimmäinen kerta meille antaa paperi. Missä me pirräimme mainos. Sitten me otimme tietokone ja aloita pirtä mainos Photoshpissa. Anton ja Danil auttavat minulle. Sitten minä tallenna kuva. Kaikki katsovat kuvat. Milloin matkaa loppu, minä ajain kotin .Minä ajattelen et se oli mielenkiintoisesti matka
Edvin Uustal 
Eilen menimme Toiminkeskus Happi. Menimme sinne kello 12.30. Kesti helisinkis., Menimme sinne kouluttaa ja metro. Siellä jouduimme odottamaan hieman. 
Sitten teimme ryhmissä. Sitten saimme paperille ja meidän piti alkaa tehdä luonnoksia. Kun luonnos oli valmis, meidät lähetettiin tietokoneen takaisin ja meidän piti tehdä siellä työtä. Kysyimme useita kertoja sisäisessä apua se ei ollut helpoin. Kaksi miestä auttanut meitä. Aluksi etsimme kuva siitä, mitä teimme ja sitten tuuniseme Sela päässä. Kun kaikki oli valmista, me istuimme sohvalla, ja täytti yhden paperin pois. Se oli myös valmis, kun tulimme kotiin, ja se päättyi klo 15.30.

 
Kristina :D

Me menemme toimintakeskus happeen. Tällä me katsoimme miten tehdä
mainojuluste. Jaettu ryhmiin ja alkoi. Ensimmäinen me oli viistost
minuuttia että tee suunnitelma. Sitten me työskentelee tietokoneella.
Olemme työskennelleet.Photoshop ja Pixlr. Meillä oli todella hauskaa
aikaa. No se ei ollut kovin helppo työskennellä Photoshop. Mutta se
oli helpompi työskennellä Pixlr. Tiimimme teki julisteen noin puolue.
Se oli helppo löytää kaikki tiedot. Sitten me kaikki näytti meidän
tekomme. Ja sitten me menimme kotiin.´

Gabija
22.01 me olimme toimintakeskussa Happi. Täällä me menimme junalla ja metrolla. Toimikeskussa oli kokous opettajalla kanssa. Sitten  oppetaja tehdä ryhmät. Minä olin Danil ja Edvin kanssa ryhmässä. Toimikeskussa me teimme mainoksia. Mainoksin me tarvitsemme kirjoita Mitä tapahtuu, millal, sponsorit ja pieni info. Ensin me teimme se paperin ja sitten tietekonen. Mainoksia me teimme photoshopissa. Mutta minä en ymmärrä mitään photoshopissa. Minä aina autoin Edvinille. Me teimme  Monster truck show mainoksi. Olimme täällä 2 tuntia. Se oli todella vaikea mutta kiva. Oli vaikea, koska minä ei ymmära mitään photoshopin. Kun olimme valmis, menimme kotiin. 

Anton


Me menimme kello 12:30 Toimintakeskus Happi. Kello 14:00 olime täällä. Katsosimme valokuva. Sitten tekime julisten. Minä, Kristina ja Sanny tekimme ruokapäivä julistet. Tämä oli vaikea. Sitten kui me saime valmis, katsosid kaikki me julistit. Kaikkil olid kivat julistit. Peale seda kui katsosimme julistit ära. Täitsime küsitlust. Peale seda läksime metroasemalle ja tulimme Helsinkin. Päev meeldis kõigile. Saime oma fantaasiat kasutada.

Ceithry


 

 Me mennimme eilen Toimintokeskuse Happisse. Kello 12.30 mennimme sinne. Se oli Helsingissä. Kun saavuimme jouduimme odottamaan hieman. Myöhemmin teimme julisteita. Minä, Kristina ja Ceithry teimme julisteen ruokapäivästä. Alussa tein luonnoksen paperille. Piirtäsin sinne lautaseni, harakku ja veitsi. Seuravaaksi piirätäs Ceithry tietokonessa. Tämä oli vaikea. Kirjoittas sinne mikä, missä on auki. Valitsi kuvan tietokoneesta. Teimme myös väärin ja aloittaa uudelleen. Tallennetusimme äla ja puhusimme mikä julistella on. Mennimme pois kello 15.30.                                                              Sanny


Eilen me menimme happi mutta ensimainen me menimme metroasemalle Sörnäisissä. Sitten me menimme "Happi". Me odotamme miehelle. Sitten me teemme kuvä että näytämme. Me menimme tietokonelle sitten menimme photoshop. Me muokata kuvä,meidän kuvä nimi on "One Move" se on juhla nuorelle. Minä olen Gabija,Mitko,ja Andres kanssa. Toinen kuvat ovat minun luokkatoverit se on hyvä myos.
 
JoshuaEilen 22.01.14 me menimme Toimitakeskus Happi. Saamme sinne junalla opettajan
kanssa. Tuona päivänä, se oli kylmä ja me kaikki jäätyi. Aluksi kun tulimme soitimme jalkapallo. Se oli hauskaa. Sitten opettaja jakaa meidät ryhmiin. Ryhmämme oli: minä, Edvin ja Anton. Työskentelimme Photoshop. Se oli erittäin hauska ja viileä.

Danil

 
 
Ensin menimme koulusta junalla. Kävimme mainos. Miellä oli monia uusia asioita nähdä, esimerkiksi seinämaalaus, mainos kuten jotkut osoittaa.  He jakavat meidän luokkatoveri neljään ryhmään ja kertoi meille suunnitella noin mainos. Sitten he antoivat meille paperin suunnitella mainos.  Sitten me aloittamme photoshop toimi.  minä opin monta asia noin photoshop.  Se oli hyvää tilaisuus minulle näyttää kykyni.
 
kiitos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti