torstai 30. tammikuuta 2014

Uutisia 30.1.2014

Metro-lehdessä 30.1. kerrotaan, että suurpalot piinaavat Norjaa. Sää on ollut harvainaisen kuiva Norjan länsirannikolla koko tammikuuna. Suurpalo syyty keskiviikona. Tilanne ei päätynyt.

Sanny ja Kristina

Helsingin Sanomissa 30.1. kerrotaan, etää kaksi miestä kuoli kolarissa Jyväskylässä keskiviikkona 29.1.2014. Henkilöauto meni kuorma-auton eteen tuntemattomasta syystä. Törmäyksen kuorma kaatui kyljelleen ja henkilöauto syttyi tuleen. Onnettomuuspaikan raivaus haittasi liikennettä Nelostiellä loppuillan.

Gabija


Tuoreet (Metro 30.1.) tilastot kertovat, että kiinalaiset juotit kaikkiaan 1865 miljoona pulloa viinia. Viiden vuoden aikana kiinan kulutus on kasvanut  136%. Tämä tilasto tehtiin viime vuonna. Syy tähän on kiinan haurastuminen. Toinen syy on kulttuurisista syistä.  Punainen väri viinissä symboloi  Kiinassa onnea, valkoinen kuolemaa.

Mitko

Metro-lehdessä 30.1. kerrotaan, että 28.01.14. Venäjän Irina Starykh on yksi Sotšin olympialaisten alla ampumahiihtäjistä. Lääkärit kertoi tiistaina kahden venäläisen ja yhden liettualaisen ampumahiihtäjän jääneen kiinni huumeet aineiden käytöstä. Nämä lääkkeet ovat parantuneet fysikaaliset tiedot. Lääkärit ei kertonut kiinnijääneiden urheilijoiden nimiä. Ei pilata heidän maineensa.  Hän on maailmancupissa tällä hetkellä kuudentena, ja on sijoittunut kahdesti palkintopallille.  Venäjän olympiajoukkueeseen kuuluu 223 urheilijaa. Venäjä osallistuu kaikenlaisia ​​kilpailuja. Me ajattelemme,että venäläiset urheilijat voittaa olympialaisissa.

Danil ja Edvin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti