tiistai 3. joulukuuta 2013

Keilausta ja pizzaa

Menimme keilailu ja pelaa 29.11 luokan ja syö pizzaa. Menimme klo 10:15 ja palasi klo 14.30. Aluksi mentiin pelata keilailu. Aluksi laitoimme jalka keilailukengät, ja sitten aloimme pelata. Jälkeen menimme syömään pizzaa. Voisi ottaa niin paljon kuin halusi. Jos kaikki on täytetty, sitten menimme kotiin.
 

Kristina

Perjantaina me menemme keilailussa ja ravintolassa , opettajat ja kaverit kansa . Keilailu on Kampissa .
Milloin me ajamme Helsingin , me otamme ”Fanta” koska keskustassa se oli vapaa. Minä otan kolme pullottaa limua .
Sitten me käymme keilailussa . Keilailussa meitä antaa kengät ja me menemme pelaa yksi tunti. Sitten me menemme Ravintolassa ja syömme ruoka , se on vapaa koska Lily maksaa . Minä syön pizza ja jäätelöä, juon paljon limua .
Se oli hyvää matkaa opettajat ja opiskelijat kanssa .
Edvin

29.11.13 me menimme keilailussa ja ravintolassa. Melkein koko luokka. Keilailu oli Kampissa. Kampissa oli paljon ihmisiä, Koska lahjoittaa ilmaiseksi Fanta. Keilailussa oli vähän ihmisiä. Me jaettu ryhmiin ja siellä saimme erityisiä kengät ja alkoi pelata. Soitimme tunnin, ja sitten meni RAX. Söimme kahvilassa pizzaa, jäätelöä ja paljon muuta. Se oli ihana päivä!

Danil

Viime perjantaina oli kivaa. Se ei ollut vain normaali koulupäivä. Me teimme mielenkiintoisia asioita. Ensin me menimme pelaamme keilailu. Se oli todella mukavaa. Olen pelannut vain kerran ennenja olin todella nauttinut. Me jaoimme ryhmissä kolmella ja meillä oli kilpailua. Minä pidänkeilailu paljon ja haluan mennä uudestaan. Sitten me menimme ’’ Pizza Rax’’ se on ravintola. Seoli mukavaa, että voisimmesyödä jälkeen keilailu peli ja että voisimmesyödä niin paljon kuin voimme. Siellä oli ruokaa, juomaa ja jälkiruokia. Opettajien vasemmalle ja olimme sielläkoko päivän kavereiden kanssa. Meillä oli todella mukava ja mielenkiintoinen päivä.

Mitko

Klo 10:15 menimme koulusta rautatieasemalle, matkustimme Helsinkiin ja sitten kävelin Kampi keilailu, kun pelasin siellä tunnin ja sen jälkeen menimme pitzza raxi. Söimme siellä ja sen jälkeen menimme Kristina kaupunkiin.

Ceithry

Todella sääli,ei ole selkeää sääntöä,ja sitten kaatuikaikkien edessä, muttapitkään koskemattakeilailu. On hieman ruosteessa.Mutta sitten meillä oli hyvää aikaa, keilailuyli. Syömmepizza buffetsyödä toistaiseksi.Niin kauan kuin vatsasikapasiteetti on riittävän suuri.Jokainen voi keskustella toistensa kanssa,ja sitten nauraapäälle iltapäivällä.

Kim

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti