tiistai 26. marraskuuta 2013

Metsämessut


22.11 me menimme to metsämessut. Oli monta diferent thing. Oli kissa, koira, lehmät ja muut eläimet. Oli tosi hyvää. Rakastin vaatteita, laukku ja kaikenlaisia ​​muita tyttömäinen asioita.
Gabija

Perjantaina me menimme mestakeskusessa. Mestakeskusessa me menimme junalla. Sielä me olimme 1 tunti. Sielä me saime osta some karkki ja another things. Mestamessussa me nahdämme sports autot,atv ja jne. Autot oli eri: vanhat,uudet,sport, ja tavalinen.Me saime istua only in tavaliset autot. Sports ja vanhat auto me saame just katso. In atv me saimme istua ja osta totta meila ei ole niin paljo raha. Sielä oli loistava ja hyvä, mutta me olimme väsynut

Anton

Perjantaina me olimme Messukeskusessa koulun jälkeen . Minä kävelin ystävien kanssa . Liput maksavat 16 euroa . Messukeskusessa oli autot , metsä autot ja metsä tavara . Me katsomme ja istumme metsä autot : monkijat , kuorma-autot ja mopo. Sitten me käymme katsoa metsä tavara me näemme : vaatteet , helmet ja paljon metsä tavara. Sitten minä etsin missä oli seisovat autot . Me istumme uusissa autoa ”Honda” se oli ihan hyvin . Sitten me katsomme vanha autot ,keskusessa seisoa lamborghini . Se oli hyvin vikkonlopun.

Edvin


22.11.13 menimme Messukeskus. Oli näyttely puunkorjuu ajoneuvoja. Traktorit, mönkijät ja paljon muuta. Myös osoittanut oli mestarikurssi. Se oli erittäin mielenkiintoista seurata. Lisäksi oli kilpa-oja museoautot. Oli museoautot Lamborghini, Rolls Royce ja monet muut. Olivat uuden Porsche, Nissan, Honda CR-V, Chevrolet ja muut. Vielä oli busseja ja matkailuautoihin. Kaikki oli hyvin:D

Danil


22.11 me menimme to metsämessut. Oli monta diferent thing. Oli kissa, koira, lehmät ja muut eläimet. Oli tosi hyvää. Rakastin vaatteita, laukku ja kaikenlaisia ​​muita tyttömäinen asioita.
Gabija

22.11 me menimme to metsämessut.Voimme vapaasti.Taivoit mennä ostamaan jotain haluat.Mutta olla rikas.Mutta missä vietin onnellinen iltapäivällä, olen erittäin tyytyväinen.

Kim

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti