tiistai 12. marraskuuta 2013

Unelma-ammatteja

Minä haluan olla psykologi koska mina rakastaa päätää problems. Mina saan oppia psykologi in medical university ja saan työ sairaalassa. Joka päivä psykologi pitäisi talk with patient.
 
Anton

Unelmani on tulla lentäjä. Minusta se on minun kutsumus. Haluan olla lentäjä, koska se on erittäin mielenkiintoinen ja samalla haastava ammatti. Haluan olla lentäjä matkustajakone. Lentäjät ovat eri kaupungeissa ja maissa. He matkustavat ympäri maailmaa. En ole tajunnut, missä yliopistossa haluan opiskella.

Danil
Hän avasi pikaruokaravintola, alkoi Kiinassa.Metro Kiinaan. Yksinkertainen lounas edulliseen hintaan. Yksi tulevaisuuden työtä. Etsi suhteellisen korkea palkka yrityksiä, joissa töihin, niin vakaa, voi nostaa tavallista elinkustannukset. Sitten heillä on talo, auto. Työ yhtiön paine on suhteellisen suuri, joten laitoin tyttöystäväni pyysi. Elää yhdessä niin, että on olemassa huolehtia toisistaan​​.

Kim


Minun aim is to be a ohjelmistosuunnittelija. se on minun tavoite. Most software engineers work as employees or contractors. Software engineers work with yritykset, government agenciessiviili-että sotilastarkoituksiin, and non-profit organizations. Some software engineers work on their own as Consulting Software Engineer’ s. Jotkut järjestöt have specialists to perform each of the tasks in the software development process. Other organizations required software engineers to do many or all of them. Entry-Level Software Engineer or Associate Software Engineer may be best. Some companies offer Software Engineer as an entry level position. In suuri projects, ihmiset may specialize in only one role. In small projects, people may fill several or all roles at the same time. Specializations include: in industry Requirements analysis analysts, Software architecture|architects, Software developer developers, Software testing testers, technical support, and Project management|managers and in academia educators, researchers. There is considerable debate over the future employment prospects for Software Engineers and other Information Technology|IT Professionals. Most Software Engineers work 37 to 40 hours per week. This job is office-based, and most of the work is done during normal office hours, but can sometimes lead to working away and working late or during weekends, depending on where and when the client is situated. The job can also be done at home or anywhere a tietokone is set up. Ammattilainen certification of software engineers is a contentious issue.
 
Fazla

 

Minä hauan kasvaata aikuiseksi malli . Virossa käsitellyt sitä paljon, mutta sitten muutin Suomessa. Lisäksi nyt haluaisin alkaa käsitellä tätä.

Kristina


Astronautti
Minun unelma on olla astronautti. Astronautti on koulutettu henkilö, jonka miehitettyjen avaruuslentojen ohjelma komento, lentäjä, tai toimia miehistön jäsenenä avaruusaluksen. Olen todella kiinnostunut avaruuslennot mutta en usko Aion tulla astronautti. Voin vain pitää näköinen taivas ja tähdet, ja toivon, että jonain päivänä aion siellä tekemässä unelmatyöni.
Mitko

Halluan olla fysioterapia. Autan ihmisiä vakavan onnettomuuden jälkeen. Minun täytyy tutkia luonnonteteen ja biologian. Olisin opettanut medical university. Voin työs kennellä sairaalassa. Nyt yritän oppia lisää biologian ja luonnontietieden.
Gabija


Kondiiter on ühtaegu teadlane ja kunstnik. Ta peab teadma taigna koostisainete mõju, oskama mõõta täpseid koguseid ning tundma küpsetamist. Taigna tegemine peab olema täpne, sest kui tainas on juba uunis, siis enam midagi muuta ei saa. Kondiitritöö on suuresti kunstilooming, sest tortide ja kakut kaunistamine eeldab loovust ning ilumeelt.
Kondiittori valmistab torte, kakku, pulla, keekse, küpsiseid, täidiseid, katteid ja kaunistusi.
Küpsetis on küpsetamise tulemusena saadud ruoka. Enamasti mõeldakse küpsetiste all jahuhu küpsetatud ruoka, nagu leipä, sai, täysjyväleipä või präänikud. Harvem mõeldakse küpsetiste all küpsetatud liha, kala vm.
Kondiitori eriala õppekavaga kehtestatud kutsealase koolituse eesmärk on tagada õpilastele piisav ettevalmistus pagar-kondiitri kutsealal töötamiseks, õpingute jätkamiseks ja elukestvaks õppeks. Selleks vajalikud teadmised, oskused, vilumused ja isikuomadused on fikseeritud kutsestandardis Pagar I, II, III kvalifikatsioon ja Kondiiter I, II, III. Õppekava eesmärgiks on koolitada pagar-kondiitreid, kes on suutelised toime tulema pagar-kondiitri eriala töö ülesannetega.

Ceithry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti