torstai 14. marraskuuta 2013

Syysretkipäivä

Ensimmäinen me otimme kartta koulusta. Sitten me menimme ympäri metsää. Me kävimme eri paikoissa. Joka paikka teimme mielenkiintoisia asioita. Ensimmäisenä paikalla meidän piti sanoa "Hyvää lomaa'' eri kielillä. On toinen paikalla meillä oli yksi minuutti löytää paljon erilaisia ​​lehtiä ja kolmas paikka meidän piti tehdä logo luokkamme joitakin luonnon materiaaleja. Lopulta teimme ihmisen pyramidin. Se oli hauskaa ja meillä oli hieno päivä.
Mitko
 

Se oli viimeinen koulupäivä ennen lomia. Mutta tämä ei ollut tavallinen päivä peli. Meidät jaettiin joukkueet. Joukkueet kävelimme metsässä ja etsii ihmisiä tarroilla. Sinä päivänä kävimme pitkään metsässä. Se oli erittäin mielenkiintoinen ja hauska.

DanilSaimme Kristina koulun kaapit kortti, se oli suunnata metsään.Ensimmäisessä osassa oli oma kielensä sanoa Hyvää lomaa. Toisessa osiossa oli etsiä minuutti lehtiä niin paljon kuin leidisime ja he tunnistavat. Kolmannessa osassa, meidän piti tehdä itse symboli luokan ja Hud virke. Neljännessä osassa, meillä oli sanottavana ll omistaa katu, jossa elämme ja mikä osa kaupungin.Viimeinen viidennes peitot päälle pallon ja pelasin. Sinun piti tehdä luokassa pyramidi.

Ceithry


Me läksime koulu klo 9:00 ja sitten Meilleur annettiin kortti ja sitten me suunnistaa metsän. metsät olivat tehtäviä,joiden kanssa olimme, meidän piti tehdä.Ensimmäinen tehtävä meillä oli sanoa Hyvää joulua omalla kielellään.Oli toinen tehtävä, joka meidän piti poimia lähteehetken ja sitten saat tietää ne pois.Kolmas tehtävä oli sinulle meillä oli tegem logon päälle niiden kannet.neljäs tehtävä oli, että meillä oli sanottavana, jossa elämme. viides tehtävä oli meille, ettäolimme pelissä palli.ja läksimekoolis syömmeja sitten saimme mennä kotiin.

Kristina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti