torstai 14. marraskuuta 2013

Do it-päivä

7.11.13 meillä on ”Do it – päivä”. Me neulotut, pelasimme amerikkalaista jalkapalloa ja kiinnitti. Teimme neulonta rannekkeet. Pelaamme palloa. Piirto maalasimme laukkuja. Joka olisi piirrä. Yleensä se oli erittäin mielenkiintoinen.

Danil

 7.11 me had do-it päivä. We did eri things. First we went to käsityö. There we did bracelets.  Sitten me menimme kentälle. It started raining so we went kouluun. And the last occupation was to do our own bags. Se on ihanaa.

Gabija


In Do-it päivä me teemme kasityö ja sitten me menemme kentälle with meidän opettaja Paula ja sitten pelaamme amerikkalainen jalkapallo.  Sitten me menemme koulussa koska se on saata. Ja sitten menemme syömään after that we design bags ja minun reppu design on skull ja sitten me menimme huoneessa ja me teemme Suomen Mestari ja sitten me menemme kotiin.  
Meillä oli ’’ Do it päivä’’. Ensimmäinen meillä oli kasityö. Me teimme rannekkeet. Sitten me menimme pelikenttä ja siellä me pelaamme amerikkalainen jalkapallo. Sitten me menimme syömään . Se oli kivaa päivää.

Mitko
Eilen meillä on ”Do It Päivä” . Minä valitsen pöytälätkä , soft-tennis ja täitosäbä . Muta minä menen käsityö siellä me teemme neulonta rannekkeet .Sitten me menemme pelaa jalkapalloa ,missä meillä opettaja opiskelee meitä. Siten saata vettä ja me menemme koulun .Sitten me käymme pirrä paketilla , se oli hyvää tuntia koulussa . Minä ajatellen se on hyvää päivää koulun.

Edvin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti