maanantai 3. maaliskuuta 2014

Toimintakeskus Happi

27.02.14 me menimme Toimintakeskus Happi. Tällä  me olimme, mutta emme viettää kiertueella. Tällä kertaa meillä oli hauskaa retkellä. Vietimme kaikki tilat, kertoi ja osoitti, että siellä voi tehdä. Vain tulla ja siellä voi tehdä, mitä haluat.
Voit oppia piirtämään graffiti, voit oppia ottamaan valokuvia ja tehdä valokuva ampua. Lisäksi siellä voit luoda musiikillinen ryhmä ja tallentaa musiikkia. Kaikki on siellä sitä. Jos haluat piirtää tietokoneella, ja siellä voit työt Photoshop. Jos olet kiinnostunut valokuvauksesta, ja siellä voit luoda erilaisia ​​kuvia. Ennen kaikkea, mitä pidin on luoda pelejä. Voit ajatella mitään peliä haluat, tai mitä voit tehdä. Lisäksi siellä voit vain pelata tietokoneella.
Toimitakeskus Happi on paikka, jossa lapsi voi ymmärtää, mitä hän haluaa ja mitä hän haluaa tehdä.
;)

Danil ja Anton
 
 
 

 Eilen kolme tytöä tulivat meidän kouluun, jotka auttavat meitä asuu Suomessa. Sitten me kävimme Hapessa. Se on nuorisoasiainkeskus. Siellä voidaan tehdä monia eri asioita, kuten omaa musaa, omaa taide, muokata kuvia ja niin edelleen. Toinen hyvä asia on, että se on kaikki on ilmaista. Ei tarvitse maksaa mitään. Parasta minulle on ”Pelitalo”, jossa voi pelaa monia  eri pelit. Siellä on niin monta tietokonetta, jolla voi pelaa eri pelit.

Mitko
 
 

On torstai, 27.02.2014, we went to Toimintakeskus Happi. Toimintakeskus Happi is in Pasila. When we got there, then we met our guide (I don't remember his name) and he took us to a tour in the building. Toimintakeskus Happi was a large building, there was 3 floors and many rooms. Personally i liked the photographers room, beacause I have took photos since I was 9 and last 3 years I have took my dslr (camera) everywhere I go. There was also music room, video room, volunteers room, meeting room, make it your own room, gaming room and a graffiti room. All the rooms were very modern and full of stuff. They said that when we go back there, then we could meet famous finnish people. Im gonna go back there in march or april, beacause then I buy myself a new dsrl (sold my old one a week ago).

Mikko
 
 


Me menimme happiin kolme tyttöä kanssa. Happissä tuossa on “Taide huone” kun te voitte piirtaa tai maalata. Tuossa myös “Pelihuone” kun te voitte pelata pelit koko päivää ystävän kanssa tai velin kanssa ja kun te olette 15-25 vuotta vanha. Happissä tuossa myös “Musiikki Huone” kun te voitte kunnella “rap ja hip-hop”.Tuossa myös “Media huone” te voitte tehdä aikakauslehtia, TV tarinoitaa, ja opetella monikamera ammunta. Ja myös “ Teatteri huone” kun te voitte harjoitella puhea.  -Joshua
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti