maanantai 17. maaliskuuta 2014

Laskiaispullia

3.04 leivomme pullat metropoli opiskelija kanssa.  Leivomme nämä pullat kotitalous luokassa. Ensimmäinen me sekosimme ainekset. Ainekset olivat: maitoa, munaa, jauhotta, hiivaa ja niin edelleen. Kun me sekosimme kaikki ainekset, me kytkimme lämpöä. Lämpömme noin 225 astetta ja sitten laitoimme meidän seos. Odotimme 15 minuuttia ja sitten laitoimme marjaan ja kermaan. Pullat olivat herkulliset mutta eivät saa syö paljon.

Anton, Edvin ja Danil
Edvin ja Anton nostelevat pullia leikattavaksi.

Minä tein laskiaispullat tyttön kanssa, koska me täytyisimme. se oli tylsä. Mikko oli hauska, koska yritti olla hauska. Sanny ja Kristina tekit myös laskiaispullat ja nauroisit kuin ensimmäinen luoka tyttö. Laskiaispullat oli hyvä, mutta vaikea tehdä. 

Me tekimme ne kaksi tuntia. Me laittasimme kermaa ja hillo pullaat. Mitko tanssis siellä tunissa.

Taikinat oli vaikea tehdä, koska täytyisin se päällystetty kädet. Se oli jotenkin herkullista.

Gabija ja Andres

Mikon ja Andreksen pullat onnistuivat.
Eräänä päivänä kolme tyttöä tulivat meidän kouluun ja me menimme koitalouden. Siellä meidän täytyy tehdä ruokaa. Me leivoimme laskiaispullia. Me olimme kolme ihmistä ryhmässä – Mitko, Gabi ja Joshua. Laskiaispullin ainekset ovat jauhoa, munaa, mansikkaa, kermaa, sokeria, maitoa. Se oli todella maukasta ja tosi mielenkiintoinen päivä. 
 
Mitko, Gabija ja Joshua 
 
Maanantaina olit 3 tytöt meillä koulussa.Me tekimme Laskiaspulloa. he apua meitä.Meitän ryhmässä oli minä, Kristina ja Faza.Me panimme laskiaspullot uuni 15 minnuttia.Me puhusimme sit.Me puhusimme mitä me edellinen kerrolla tekimme.Kun kakkua oli valmis hakesimme uunista kakkua.Me panimme hillo ja vahukoore kaukkusse.Kun oli valmis sit me hakkasime syömmä.

Sanny :)
 
Kolme tyttöt tulivat kouluun. He ovat yliopiston opiskelijat. He tulivat meidän  kotitalouksen luokaan. He järjestivät tekemaan laskiaispullia. He laittoivat kaikki ainekset pöydällä. He laittoivat meitä neljän erilaisen ryhmiselle. Sitten aloitin tekemaan laskiaispullat. Se oli hauskaa laitamaan ruokaa. Nautimme ollaan tyttöjen kanssa. Laskiaispullat olivat tosi hyvää.
Se oli erikoisen päivän meille. Minä nautin syömästä heidän kanssa. Haluaisin tehdä se uudestaan.
Se oli hauskaa koska he tekivät sen meidän kanssa. Minä tein laskiaispullat kotona äidin kanssa. Minä otin sen resepti internetistä.
 
Fazla
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti