tiistai 6. toukokuuta 2014

Kevät

Kevät

Keveän kuukaudet on maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu. Muuttolinnut saapuvat keväällä takaisin. Ruoho on vihreä ja voi nähdä ensimmäiset kukat. Eläimet heräävät lepotilan jälkeen. Talven jälkeen ihmiset alkoivat menevät metsässä. Metsässä he etsivät marjat ja sienit. Myös ihmiset tekevät metsässä tai rannalla grilli makkaraa ja juovat limua ja olutta. Ilalla ihmiset kävelevät ulkona, koska keväällä on hyvä sää. Kesällä ihmiset pukevat erilaiset vaateet. Miehet pukevat shortsit tai farkut ja päällä on keppi. Naiset pukevat mini hame. Ihmiset aloittavat juoksee ulkona ja kun meri on lämmin, he aloittavat uimaan meressä ja ottaa aurinkoa.


Anton, Danil, Edvin

Kevät kuut on Maaliskuu, Huhtikuu, toukokuu. kevällä on sää lämmin. Ihmiset ovat kevällä onnelisia. Ihmiset pelavat jalkapalloa, sulkapalloa , lentopalloa. Käyvät myös uimaan. Ihmiset ajavat paljon pyörällä. Toukokuussa ihmiset ottaa aurinko kun sää on liian lämmin. Paljon ihmiset ajavat moottoripyörällä. Kukkat alkuvat kukintamma. Eläimät on lepotilan herännyt. Kaikki menne vihreälliseksi. Kaikki koulu loppua toukokuussa. Puut mennä verkkosivuilla. Ihmiset grillivat makaraa, liha ja juovat limua tai ollut. Metsassa kasvaa marjat ja sienet. Kaikki ihmiset voivat käydä T-monet muuta enemmänpaitan ulkona. Maa voidaan viljellä mansikoita, perunoita, herneitä, ja paljon muuta.
kevään on kesällä tunne. :)


Sanny ja Andres

  Kevät on yksi neljästä vuodenajasta. Neljä vuodenaikaa ovat Syksy, talvi, kevät ja kesä. Kevät tulee talven jälkeen ja ennen kesä. Kevät on symboli uudestisyntyminen. Kun se on kevät pohjoisella pallonpuoliskolla se on syksy tai syksy eteläisellä pallonpuoliskolla. Pohjoinen pallonpuolisko on päiväntasaajasta pohjoiseen. USA on pohjoisella pallonpuoliskolla. Eteläisellä pallonpuoliskolla on päiväntasaajan eteläpuolella. Australia sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla. Kevät alkaa 21. maaliskuuta ja 22. päivä. Kevään ensimmäinen päivä on nimeltään Kevätpäiväntasaus. On ensimmäinen päivä keväällä auringonnousun ja auringonlaskun ovat noin 12 tunnin välein, kaikkialla maapallolla ja tuntia päivänvaloa ja yö ovat lähes yhtä suuret. Päivät pitenevät ja lämpimämpi. Eläimellä on vauvoja, kuten lehmiä, lintuja, ankkoja. Eläimiä, kuten karhuja, jotka talvehtia alkaa herätä ja tulla aktiivinen. Huhtikuun aikana näet enemmän sadekuuroja. Toukokuun aikana kukat alkavat kukkia. Ihmiset alkavat käyttää vähemmän vaatteita ja he alkavat saada valmis kesällä.
Mitko ja Joshua

Kevät on tullut ja on jo lämmin ulkona. Puut ovat jo vihreä, ruoho kasvaa ja kukat kukkivat. Puut alkaa kasvaa. Muuttolinnut ovat jo saapuneet ja ovat alkaneet rakentaa pesää. Ulkona voit pelata jalkapalloa, koripalloa, lentopalloa, pesapalloa ja muut. Ulkona on todella kaunis sää. Ulkona voit ottaa aurinko koska ulkona on lämmin. Ihmiset eivät tarvitse enää käytää takkit. Ihmiset ovat onnellisempia, koska kesä on jo paistaa. Ihmiset käyttää lyhyitä vaatteita. Sinivuokkat, leskenlehti, valkoluokko ja muut alka kukkistaa. Aurinko paistaa ja linnut laulaa. Ihmiset käyttävät eniten värikkäitä vaatteita ja aurinkolaseja. Erittäin mukava mennä kouluun joka aamu, kun aurinko paistaa :)
Gabija ja MikkoVuodessa on neljä vuosiaikaa. Kevät, kesä, syksy ja talvi. Kevät on viileä vuosiaikaa. Kevät alkaa 20 maaliskuu 2014 kello 18.57. Kevät näytää että talvi loppuu . Kevällä on nähtää ensimäisiä kukkia. Kevät on vuodenaika talven ja kesän välillä. Kevätkuukausilta on maaliskuu,huhtikuu ja toukakuu. Kevälla ajavat paljot ihmiset pyöräll.Kevällä grillatkse makkara ja juotakse limuja ka oluta . Ihmiset ostavat värikait vaateita. Ihmiset on paljon ystävan kanssa.

Kristina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti