sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Design museon taidepaja


 Tänään olimme sunnittellun museossa. Täällä me puhuimme vaateita ja miksi me käytämme  omasta vaateita. Sitten käymme katsomaan työtä eri suunnittelijoiden. Täälä oli paljon vaateitam mitä minä en rakasta. Kun me katsoimme kaikki vaateet, tarvitsemme valita yksi  ja kerro, kuka ja miksi voi kaydä täästä vaateista. Kun  olimme valmis, aloitamme ptehdä oman t-paita. Voimme tehdä aina keltaunen, punainen ja sininen t-paita. Kun aika oli loppuu, mun t-paita ei loi valmis, ,utta  minä ajatelen, että maanantaina minä voi lopuu mun t-paita.

Anton
Tänään me menimme museoon. Ja se kutsutaan “Design Museo”. Ja sitten kun me menimme sisällä, kaksi tyytöä kysyvat meille mikä on meidän nimia ja millaisia vaatteita me pitäämme, ja miksi me suosikkimme se. Ja siellä sinä voit sunnitella T-päitää, päitää, ja toinen vaatteet. Ja sinä voit myös piirrä paperille mitä sinä haluat sunnitella T-päitään. Ja sisällä myös on esimerkia vaatteet että he tekevät se.

Joshua
11.04.14 me olimme  museon design ja muoti. Oli oikein kiva. Puhuimme monista tyylejä muoti ja miten se tehdään. Se oli erittäin mielenkiintoinen. Lisäksi meillä oli kiertueen tämän keskustasta ja muotinäytös eri vuosien ja maissa. Se on hyvin viileä.Kaikkein eniten pidin vanha motopyörä 😆. Myös oli hauskaa. Pystyimme myös tehdä kunkin paitansa. Mitään piirustuksia ja kirjoituksia. Oli hyvä, kiitos paljon 😉

Danil

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti