sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

HappySex toimintakeskus Hapessa

10.04 menimme toimintakeskukseen ``HAPPI´´` ruokaa jälken. Täällä aihi oli ´´Happy sex´´. Minä, Danil ja Edvin tulimme ennen kun kaikki ja pelimme tietekonetta ja odotimme kaikkelta. Kun  kaikki tuli, aloitamme kuuntella jotain sukupuolielimiä. Minä en ymmärä todella paljon, koska minä en tie sanojat, mit; naise sanoi suomeksi tai englaniksi. Olimme noin 20 minuttia tässä ja menimme seurovan huoneen. Houneet  olivat 7. Kun  minä mustan tuossa juttelivat ystävyydestä, rakkaudesta ja seksistä. Mutta minä en pidä täällä kiertueella, koska se oli tylsä, tyhmä ja  huono. Ehkä voi olla, ettö minö en pidö tästä, koska  minö en  ymmärä mitään. Kun kaiikki loppuu, mun pää oli kipeö ja minö menin nukkumaan.

Anton :/
Eilen me menimme happiin. Ja me olimme muut opiskelijan kanssa ja muut opettajan kanssa. Ja me tarvitsemme puhumään jotain kutsutaan “Happy Sex”. Sitten siellä on kuusi luokkaa. Kukin luokkaa siellä on ihmiset. Ja he puhuivat seksistä he sanoivat mikä on seksi, miksi me tarvitsemme seksia. Ja tietenkin meilää on kaksi kondomia.

Joshua
10.04.14 me olimme Happi keskussa. Ensimäinen me menimme junalla keskukseen. Sitten metrolla. Matka oli pitkän. Kun me menimme siellä oli monta ihmisiä. Kun tyttö tulee me lähetämme huoneen. Siellä meille kerrottiin erilaisia tyttöjen ja poikien välillä. Vain osoittaa kuvia. Oikeasti, en ollut varsin mielenkiintoinen. Meidät vietiin eri huoneissa ja puhui seksuaalisuutta ja antaa esimerkkejä. Kaikkein eniten pidin miten kaksi tyttöä osoitti luonnoksia välillä poika ja tyttö. Se oli erittäin hauska ja mielenkiintoinen. Tämä tapahtuma järjestettiin 2 tuntia. Kiitos:)

Danil

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti