tiistai 6. toukokuuta 2014

Vappu

Vappu päivä se on kansainvälinen juhlapäivä. Se oli keskiviikkona kun koulu alka kello 10.15, tytöt menivät koulun erilaisessa vaateita. Tytöt olivat pyjamassa , mutta pojat olivat  tavallisille vaatteille. Kun me menimme koulun ensin me opiskelimme ”Suomen Mestari”, sitten me kävimme lounaalle.
Välitunnilla me istuimme käytävällä ja pelimme puhelin pelit. Juhla alkoi kello  11.15, ja me kävimme hallin. Hallissa oli paljon opiskelijat ja opettajat . Juhla aloita, kun alkoi laulu. Toinen 20 minuutit oli konsertti : opettajat tanssivat  ja näyttivät meille eri ihmistä. Juhla loppui kun musiikki valmis. Kaikki opiskelijat  juoksivat kodin. Meillä oli hyvää mieliala, koska ulkona oli hyvää sää.
Edvin Uustal


Vappulla me teimme koulussa kakkua. Minä en tehnut kakkua. Mä laittasin suklaa uuni 30 sekuntia. Mä sulatettu suklaa, että laitta suklaa kakkulla. Kun oli valmin sit me aloimme syödä. Me teimme äitin kanssa myös kodona kakkua. Me käysime myös ystäviä kanssa keskustassa. Keskustas oli todella paljon ihmisiä. Tämä oli minun enisimäine vappu suomessa. Todella kiva oli. Suomessa ei ole ihmisiä meluisiä. Myöhminni me menimme takaisin kotiin. Kello 23 menimme taas keskustaan, siellä oli paljon humalassa ihmisiä. Me puhuimme suomalaista myös paljon. Pidin siitä päivä.

SannyVappu on vuosittain 1 taukokuuta. Meillä oli juhla päivä 30 huhtikuuta. Siellä oli suorituskyvyn. Aamulla me teimme munkkeja. Se oli hauskaa. Meillä oli todella hauska aikaa.  Se oli minun ensimmäinen vappu. Olin Mikkon, Mitkon, Susannan, Nicon ja Annan kanssa. Kun koulu loppui menin kotiin ja sitten Nicon kotiin. Sen jälkeen me menimme keskustaan. Siellä me tavatamme kaikki. Sitten me tavatamme Annan kaveri. Sitten me menimme koulun pihalle. Sitten minä menin Nicon kanssa hänen mummoon. Ja sen jälkeen menin kotiin.

Gabija30.04.14 oli koulun karnevaali. Monet ihmiset olivat pukeutuneet eri merkkiä sarjakuvia ja elokuvia. Jokaisella oli oma puku. Se oli hyvin kaunis ja tyylikäs. Kun kaikki olivat syöneet kaikki meni kuntosali ja siellä näytti eri kohtauksia ja paljon muuta. Kaikkea pidimme tyttö, joka lauloi. Hän on uskomaton ääni. Se oli vielä mielenkiintoista nähdä miten opettajat tanssivat ja näytti tämän päivän lapset. On sääli, että kesti koko 40 minuuttia. Me rakastamme sitä, kiitos!;)

Danil, Anton

Vappu on vuosittain 1. toukokuuta. Tänä vuonna oli ensimmäinen vappu olen koskaan juhlittu. Ensimmäinen me menimme stadiin kaverien kanssa. Me kaikki tapasimme rautatieasemalla. Sitten minä menin Mikon kanssa syömään, koska hänellä on ollut nälkä.  Siellä olivat joitakin humalassa ihmiset, jotka olen lähes taisteli kanssa. Sen jälkeen me menimme kauppaan, mutta valitettavasti alko meni  juuri kiinni. Niin meidän piti ostaa siiderit kaupasta. Sitten kun me oltiin ostaneet ruokaa ja juomaa me menimme koulun pihalle. Siellä me oltiin kuuntelemassa musaa. Meillä oli hauskaa. Se oli tosi mielenkiintoinen päivä ja saimme tutustua uusiin ihmisiin.

Mitko1 toukokuu on julkkis, Etta jokainen maiden juhlia sitä. Minä menin helsinki vappuna äitin kanssa. Se oli kiva nähdä Helsingissä vappuna.  Olen nähnyt monia värikkäitä ilmapalloja ympäri helsinki vappuna. Olen nähnyt kasvomaalausta on kaikkien kasvot. Vappu on perinteinen kansainvälinen työväen juhlapäivä. Vappu on Suomessa virallinen liputuspäivä ja suomalaisen työn päivä. Olin todella innoissamme näkemään vapun Suomessa.se oli minun ensimmäinen vappu juhla Suomessa. Se oli yksi minun unohtumaton muisto elämässäni.

Fazla


Viimeinen torstaina on Vappupäiva se oli kivaa koska se oli vapaa paivää ja kaikki ihmisia eivät ole työ ja kaikki oppilaat eivät koulussa myös. Mutta he ovat Vappujuhla tai heidän perhen kanssa. Kaupungissä oli paljon ihmisiä ja he juovat simaa mutta toinen ihmisiä juovat olutta. Mutta olin kotona perhen kanssa ja ystävän kanssa. Me katsoimme elokuvaa ja sitten syömme grillattua kanaa kotona. Mutta iltapäivällä, sää tuli huono ja me emme voi mennä ulos ja katso mitä on tapahtui kaupungissä.

Joshua

Vappulla kouluu alka klo 10.15. Vappu päivä oli 30.04.2014. kotitalousessa tekime donitsi.
klo 12 alka liikuntasaalissa oli eräänlainen siella olit klounit. Se kestoi 30-40 minuttia.
Me käysime myös ystäviä kanssa keskustassa. Kapupungissa oli todella paljon ihmisie.
Paljon ihmistel oli vappu hattu ja paljon serpentiinit. Siellä päivällä sataa vettä.
Myöhminni me menisimme takaisin kotiin. klo 22.50 Sanny soitas meille.
Kello 23 menimme taas keskustaan. me olimme siellä viiva klo 02.00.
Kaupungissa oli paljon ihmisiä kuka puhusivat poliisille että tehdä jotain
kirkuva noin.

Kristina ja Andres.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti