maanantai 7. lokakuuta 2013

Nimet: merkityksiä


Minun nimi on Anton. Minun nimi tarkoittaa, that i am creative person. I have my name koska minun äiti like minä nimi. Minä ajattelen et Anton on hyvä nimi. Minu nimi say abount me that minä rakastaan laught.

Ceithry. Minun nimeni tarkoittaa ei yhtään mitä. Äitillä antoi nimen, koska äiti tykkä erilaisista nimeista. Minussa herättää oman nimesi erilaista tuneita. Kylla on hyvä, että ihminen saa nimen.


Minun nimi on Denial. Actually minun nimi doesnt meen any thing but its nimin of one of the our prophets. Minun nimi had been choose by minun perents because they love it. The nimit helps us to call each other more easier so with out having names its more dificult to call Some one. How we can call each other with out name even2,z,s,f... We can call these name too, but we think they are ei nimi but we can use them as name. so I think There is nothing that shows names are not important

 Minun nimI on Fang Yi Cheng. I raskaaksi äitini. Äitini XinJiang Ta Cheng . joten minun nimeni on ", Cheng". Ja "YI" Kiinassa tarkoittaa hyvää. "Fang" on minun sukunimi.  It shows best wish. It makes me to think Chinese means “YiCheng” is good city .  My name for me, be regarded as a companion, to accompany the name of a lifetime. Because a good name can give a child a great deal of significance. And the name is accompanied by a child's life.
 Minun nimeni on Mitko. Se tarkoittaa puolustaja maahan ja luontoon. Minut on kutsuttu niin, koska Bulgariassa on perinne, että vanhemmilla on antaa nimen lapselleen sama kuin hänen isovanhemmat nimi. Nimeni saa minut luova ja omaperäinen, nautin ihmisten kanssa sosiaalinen ympäristö.

 

Oikeastaan ​​minun nimeni on Fazla Mariyam. Nimeni luo ystävällinen, seurallinen, viehättävä luonne, koska nimeni antaa hyvän merkitys. Olen onnellinen tunne minun nimeäni. Kyllä​​, tietysti se on tärkeää olla nimi ihminen.
Danil - rauhallinen ja kiltti poika. Hän pitää ulkopelejä. Seurallinen, ympäröi aina ystäviä. Danil aina lahjakas ja saavuttaa suuria asioita elämässä, ovat varovaisia.
Opi erilaisia ammatteja.


Minun nimeni on Gabija. Minun nimi tarkoittaa that i am very kind person. I have my name because my isä liked it. Minun nimi says that I am the fire and the goddess of home and hearth.

Minun nimi on Joshua minun nimi on creative ja always thinking about minä itse. Te said tuo se on from the raamattussa. Minun nimi on just kiva. Because minä perhe kopioitu minä nimi raamattussa. Nimi on important so tuo ihmiset know each other.

Minun nimi on Sanny. Minun nimeni ei tarkoittaa ei yhtään mitään. Sain nimesi barbie lehden.
Minun nimeni antaa minulla barbie tunteen. Kyllä on tärkeää että ihmisellä on nimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti